Zeilscholen


buitensport.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Zeilscholen
Aquavitesse
Aquavitesse verzorgt door het cwo erkende zeilcursussen,- vakanties en Ėevenementen. jong of oud, beginner of (ver)gevorderd, zeilen op elk niveau. de thuishaven bruinisse is goed bereikbaar vanuit b.v. antwerpen, rotterdam en breda.
http://www.aquavitesse.nl/

De Friese Meren
De Friese Meren
http://www.zfm.nl/

De Windhoorn
De Windhoorn
http://www.windhoorn.nl/

Eendracht
Eendracht
http://www.zeilschool-eendracht.nl/

Flevo Sailing
Flevo Sailing
http://www.flevosailing.nl/

JasperJ Vaarinstructie
JasperJ vaart en zeilt met u mee. Ik wil zeilles van JasperJ op een kajuitjacht, platbodem, kielboot of catamaran. Ook jeugdzeilen (optimist), motorbootles en theoriecursus (vaarbewijs, marifoon, diesel) mogelijk.
http://www.ikwilzeilles.nl

Neptunus
Neptunus
http://www.zeilschool-neptunus.nl/

SailPartners Zeezeilschool
De zeilschool van SailPartners is aangesloten bij het CWO en erkend als RYA trainingscentre. De (zee)zeillessen worden gegeven door volledig gediplomeerde instructeurs die professioneel en met veel passie lesgeven op zeegaande kajuitjachten. Bij SailPartners is iedereen welkom. Zowel aankomende als ervaren zeilers. De cursisten van SailPartners kenmerken zich door hun grote passie voor het ruime water. U volgt lessen bij SailPartners om uw techniek te verbeteren of om de voorbereidingen op een lange zeetocht tot in detail onder de knie te krijgen. Na het volgen van de cursus ontvangt u een RYA deelname certificaat, Competent Crew, Dayskipper, Coastalskipper of een CWO vorderingenstaat. De hogere niveaus kunnen worden afgesloten met een examen voor het CWO III, IV, Yachtmaster Coastal of Yachtmaster offshore diploma. Wij varen vanuit Scheveningen en Lelystad, met moderne zeiljachten in het top segment. De schepen zijn volledig uitgerust voor lange zeetochten en voldoen aan de hoge veiligheidseisen van de RYA en ISAF.
http://www.sailpartners.nl

Sailcenter Limburg
Sailcenter Limburg
http://www.sailcenterlimburg.com/

Tip Top Sailing
welkom bij de zeilvakantie en flottieljezeilen specialist tip top sailing. u kunt bij ons leren zeilen in griekenland en zeilvakanties zoals flottielje zeilen, zeilboot of zeiljacht huren, zeiljachtverhuur, zelf zeilen in corfu en lefkas of meezeilen in zeeland, de middellandse zee, turkije, kroatiŽ, italiŽ, engeland, frankrijk. tevens verzorgen wij een zeilcursus flottielje zeilen en zeezeilen op onze zeilschool in willemstad en griekenland. kies voor de officiŽle cwo zeillessen of een zeilcursus op maat. bezoek onze site voor uitgebreide informatie.
http://www.tiptopsailing.nl/

Watersportschool Frissen
Watersportschool frissen is de enige cwo vaarschool in het midden-limburgse maasplassengebied. u kunt bij ons terecht voor zeilopleidingen, vaarbewijzen, bootverhuur en groepsarrangementen.
http://www.watersportschool.nl

Zeezeilschool Scheveningen
Zeezeilen zoals zeezeilen bedoeld is! wilt u schipper op zee worden of goed bemanningslid? zeezeilschool scheveningen heeft voor ieder wat wils als het gaat om zeezeilen zoals internationale zeillessen, avondzeilen, manoeuvreerlessen, intensieve kustnavigatie clinics, wedstrijd-zeezeilen,
http://www.zeezeilschool.nl/

Zeilschool De Biesbos
Zeilschool De Biesbos
http://www.zeilschool-biesbos.nl/

Zeilschool Midden Nederland
Zeilschool midden nederland, de zeilschool voor volwassenen in midden nederland. gespecialiseerd in weekendcursus zeilen.
http://www.zmn.nl/

Zeilschool Tg17
Zeilschool Tg17
http://www.zeilschooltg17.cjb.net/

Zizo Zeilen
Zizo Zeilen
http://www.zizo-zeilen.myweb.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid